Ai olet lähdössä? Oikein mukava kuin poikkesit kylässä, olet sydämelisesti tervetullut uudestaan! Jätä toki vielä puumerkkisi vieraskirjaan, ennekuin lähdet.

 

Tänne kuuluvat:

- Risut ja ruusut

-Pentuilmoitukset

-Kisakutsut

- Kysymykset yms.

- Sekä kaikki muukin asiallinen virtuaalimaailmaan liittyen :)

+ Mainoksia koskeva ehto. Jos sinä saat laittaa mainoksen minun vieraskirjaani, minä saan laittaa mainoksen sinun vieraskirjaasi.

 

Tänne eivät kuulu:

- Kiroilu  ja asiattomat puheet.

- Spämmit

- Toisten kiusaaaminen, haukkuminen ja halventaminen.

- Kiertoviestit

- Viestit, jotka eivät sisällä mitään tulkittavaa tekstiä (eli "jhajfk" ja "jee jee jee" viestit voi jättää kirjoittamatta)

 

Näitä sääntöjä noudattamalla pidetään viekku puhtaana ja mukavana paikkana kaikille vierailijoille :)

Vieraskirja

with Cannibal Kidsin A-pentue

Ilmanmuuta voin tuon viimeisen belggaripenskan varata sulle Little Beaniin. Tulevaisuuden suunnitelmat kuulostaa oikein hyviltä, ei ole mitään moittimista ainakaan tällä hetkellä.
Pistän sut samantien varaajiin, eli eikun sopivia kuvia etsimään tulevalle pennulle. Ja mieluisensa nimenkin saa käydä valikoimassa pentuesivulta.
(https://wck.suntuubi.com/?cat=15&)

Varaaja saa itse päättää tulevan pennun sukupuolen, sekä onko koira tervueren vai groenendael. :)

Vast:with Cannibal Kidsin A-pentue

Selvä, ilmoittelen sitten pennun sukupuolen ja että onko se tervueren ja groenendael, kunhan saan hieman katseltua kuvia :) Tulen myös piakoin valitsemaan nimen belgivauvalle :D.

Mainostelemassa :)

Italian pohjoisimmassa maakunnassa, Etelä-Tirolissa, Brixen nimisessä kunnassa sijaitsee koirakoti Illusione. Illusione on koti koirille, joille sitä ei ole aikaisemmin suotu tai niille, jotka tarvitsevat uuden. Täällä koirille pyritään antamaan mahdollisimman hyvä, aktiivinen, terveellinen ja rakastava loppuelämä.
Useat kennelit, koirakodit ja -hoitolat ottavat hoitajia, jotka huolehtivat koirista ja siitä, että jokainen koira saa varmasti tarpeeksi huomiota. Niin mekin. Jokaiselle koirakodin koiralle pyritään etsimään huolehtiva hoitaja. Ja minä taas pyrin tekemään hoitajille mahdollisimman viihtyisän paikan hoitaa. Hoitotoiminnan lisäksi Illusionessa järjestetään usein myös kisoja ja erilaisia tapahtumia.
Tervetuloa tutustumaan, odottelemme vierailijoita ja innokkaimmin koirillemme hoitajia. Jos yhtään nämä virtuaalikoirat kiinnostavat, niin tervetuloa vierailulle!

Mainostelemassa :)

Ja näin ollen mikähän olennainen asia minulta unohtui... perille pääset siis osoitteella illusione.suntuubi.com

Vast:Mainostelemassa :)

Kävinkin katselemassa sivujasi ja jättämässä vieraskirjaan jälkeni :).

Carloksen sivuja tsekkailin

Hei,
kävin vilkaisemassa nuo Carloksen sivut ja ihan hyvältähän nuo vaikuttivat. Halusin vain kysyä, mitä tuo "oma ikääntyminen" tuolla oikein tarkoittaa? Olen parin koiran sivulla, jotka olen myös käynyt katsomassa, tuon saman ilmoituksen nähnyt ja haluaisin hieman selvyyttä tähän. Varsinkin, kun Carloshan ei varsinaisesti vielä sitä kahta kuukautta ole, niin ajattelin että käytätkö jotain omia menetelmiä tässä ikääntymisen suhteen.
Yst.terv. Ushma, rainbowsky.suntuubi.com

Vast:Carloksen sivuja tsekkailin

Eli jos koiran tiedoissa lukee oma ikääntyminen, niin yleensä se ei ikäänny IRL ajan mukaan. Esimerkiksi koira voisi ikääntyä puolessavuodessa vuoden verran tai sitten vaikka kahdessa vuodessa vain vuoden. Omalla ikääntymisellä voi ikäänkuin nopeuttaa tai hidastaa koiran ikääntymistä. Näin ainakin minä olen asian käsittänyt. Carloksen ikään on siis lisätty yksi kuukausi, jotta se vastaisi oikeaa luovutusikää. Jos haluat, että muutan iän, niin se kyllä onnistuu :)

we heart it

Kysäisit Mustasukassa tuolta We heart it sivustolta kuvien kopioinnista, itselläni on vahingossa jäänyt sieltä kuvia ja vaihdankin ne heti.
Eli sieltä ei käsittääkseni saa kopioida kuvia jos kopiointilupaa ei ole erikseen kuvassa mainittu.
En ole kuitenkaan täysin varma asiasta! :)

Vast:we heart it

Mietinkin hieman, että kun itse en ole onnistunut löytämään mitään lisenssi ehtoja sun muita siltä sivustolta :D Kiitokset tästä selvennyksestä, tiedänpähän nyt, etten ainakaan sieltä etsi kuvia :)

Korjattavaa pennun sivulla..

Hei kuule, yritin käydä tarkistamassa tuon Carloksen sivun, mutta linkkiä klikatessani päädyinkin Leon sivulle. Eli haluaisitko linkittää Carloksen nimen kohdalle kuitenkin oikean sivun, niin pääsen katsomaan, miltä siellä näyttää?
Yst.terv. Ushma, rainbowsky.suntuubi.com

Vast:Korjattavaa pennun sivulla..

Pahoitteluni! Olin unohtanut julkaista muutokset, joten Carloksen nimen kohdalle oli tosiaan jäänyt väärä linkki. Nyt asia on kuitenkin korjattu, ja pääset tarkistamaan sivut.

Pentuilmoitus

Dapplen ensimmäinen dalmispentue on syntynyt, mikäli kiinnostaa käy vilkaisemassa pentulaatikkomme!

Terv. Olivia
www.dapple.suntuubi.com

Vast:Pentuilmoitus

Kävin kurkkaamassa pentujen tietoja, ja vaikuttivat kyllä tosi ihanilta! Tällä hetkellä vain tuntuu, ettei dalmista ainakaan vielä laumaan oteta. Toivottavasti kaikille pennuille löytyy kodit! Jos kuitenkin tuntuu, että jollekkin ei vain löydy omaa kotia, niin katsellaan sitten vielä uudestaan :)

.

Tokon tulokset ovat tulleet, vaikkakin vähän myöhässä :)

Vast:.

Jes, olenkin innolla odottanut tuloksia! Ja itseä ei ainakaan pieni myöhästyminen haitannut :)

Sivulistaus

Sivusi on nyt listattu Ombriaan, linkitäthän kahden viikon sisällä.

~Deianeira
https://ombria.suntuubi.com

Vast:Sivulistaus

Selvä, linkki on nyt laitettu etusivulle :)

Mä tsekkailen vaa ツ

Jassoo, olen siis Vainion ylläpitäjä :D
https://vainio.suntuubi.com

Mä tsekkailen vaa ツ

Täältäpä löyty kivan oloinen kenneli! Mukavaa saada enemmän aktiivisia kenneleitä pyörimään tuonne suntuubin puolellekin vaikka sivut ei olekaan tehty sinne, mut silti kuitenkin niin.. :D

Vast:Mä tsekkailen vaa ツ

Kiva kuulla, että joku muukin tykkää tästä paikasta :D Kokeilin alunperin tehdä virtuaalikenneliä tuonne suntuubiin, mutta loppui kärsivällisyys kesken, kun se ei oikein luonnistunut xD Kävinpäs muuten vilkaisemassa Vainion sivuja ja siinä on kans aivan ihana kenneli :)

TOKO ilmoittautuminen/linkkien toimimattomuus :D

Moikka! Ilmoittauduit tuohon TOKO kisaan ja linkit eivät toimineet vieläkään, johtuen niissä olevista välilyönneistä. Poistin ne välilyönnit itse joten olette mukana kisassa eikä sinun tarvitse ilmoitteutua uudelleen :) Ajattelin vain kertoa jatkoa ajatellen että hoksaat sitten poistaa ylimääräiset välilyönnit C:

Vast:TOKO ilmoittautuminen/linkkien toimimattomuus :D

Kiitos todella paljon! Seuraavalla kerralla minun pitää olla hieman tarkempi, että mitä näppäimiä painelen :D Kiitos vielä tuhannesti, että korjasit virheeni :)

Kauppa

Suosittelisin sun kennelille tätä kauppaa: https://kreivitar.suntuubi.com/
Siellä on heppajuttuja mutta koirajuttujakin! Mietin sitä että sun hoitajat kävis siellä sitten sun lisäksi :D

Vast:Kauppa

Kiitos vinkistä, kävin heti liittymässä asiakkaaksi :D

Pentue + Shelttiliitto

Werdan B-pentueesta on jäljellä kaksi soopelipentua, uros ja narttu! https://werdan.suntuubi.com

Virtuaalinen Shetlanninlammaskoirayhdistys, eli vSLY, on noussut pystyyn koomasta, ja toivoo shelttiomistajat ja kasvattajat jäseniksi! Myös vaan yhden Sheltin omistajat ovat tervetulleita!
https://shelttiliitto.weebly.com

- Ewa, ja shelttiliiton toinen ylläpitäjä Riesa :3

Vast:Pentue + Shelttiliitto

Voi apuaa! :D Nyt kyllä polttelee vielä ottaa yksi sheltti pentu, mutta hieman pitää miettiä, kun tänne on jo tulossa toinen sheltti pienokainen :)
Shelttiliittoon käyn ehdottomasti liittymässä!

Irvistyksen Lieber Stern

Pentu voi lähteä teille! Voit siirtää pennun tiedot heti kuin kerkeät. Muistathan ilmoittaa jos teetät sillä pentuja tai se menestyy kilpailuissa! :)

Vast:Irvistyksen Lieber Stern

Ihanaa! Aloitan Luken sivujen tekemisen tänään. Ja lupaan ilmoittaa :)

Pentue

Irvistykseen on syntynyt sakemannipentue, kolme pentua! Pentuetta voi tutkia tarkemmin täältä: https://irvistyksen.suntuubi.com/?cat=82&lang=fi

Vastaus pennun varaamisilmoitukseen

Tervehdys vielä tänne päin! Kävit vieraskirjassani varailemassa tuota Rainbowsky's Amarilloa itsellesi ja ajattelin tulla vielä tänne päin ilmoittamaan, että saat ilomielin Carloksen itsellesi. Ilmoitin tänne, koska huomaat ehkä vastauksen täältä helpommin kuin Sateenkaaritaivaan vieraskirjasta. Tulevaisuudensuunnitelmat ja elinympäristö kuulostivat hyviltä, joten pennulla on varmasti täällä hyvät oltavat. Saat hakea sen itsellesi heti 5.7. kun luovutuspäivä on :)
Terv. Ushma, rainbowsky.suntuubi.com

Vast:Vastaus pennun varaamisilmoitukseen

Aivan uskomatonta! Tuskin maltan odottaa, että pääsen hakemaan pikkuisen uuteen kotiinsa :D Luovutus päivä on siis 5.7. ja pennulle tehdään silloin oma sivu? Käsitinkö oikein? :)

Yst.terv. Linsku, virtuaalikennel Little Bean

Vast:Vast:Vastaus pennun varaamisilmoitukseen

Kyllä, ymmärsit aivan oikein. Luovutuspäivänä saat tehdä pikkuiselle oman sivun. :-)

Terv. Ushma, rainbowsky.suntuubi.com

Vastaus Olivia Kivisalon klinikalta

Hei! Kyselit meidän vieraskirjassa mitä koirien perustarkastukseen sisältyy. Tarkastukseen sisältyy siis koiran yleiskunnon tarkastus (karvan laatu, ihon kunto, silmien, korvien, hampaiden tarkastus) sekä ruumiinlämmön mittaus ja sydämensykkeen kuuntelu (sivuäänien varalta). Tarvittaessa koiralta leikataan myös kynnet perustarkastuksen yhteydessä sekä hampaiden hammaskivi poistetaan, jos on tarvetta. Koiran paino myös yleensä katsotaan, onko yli/alipainoa. Perustarkastuksen lopussa koiran kroppaa vielä tunnustellaan, jossa tulevat ilmi mahdolliset lihasjumit.

Terv. Olivia,
www.iwona.suntuubi.com

Vast:Vastaus Olivia Kivisalon klinikalta

Kiitos paljon tästä selvennyksestä. Toivon todellakin, että saan kennelin sivut valmiiksi piakoin ja pääsisin mahdollisesti käyttämään klinikkanne palveluita :)

Yst.terv. Linsku, virtuaalikennel Little Bean

Uusi kommentti