Rahalla saa kyllä koiran, mutta ei sen hännän heilutusta.

~Josh Billings~

-----------------------------------------------------------------------------

     Tavoitteenani on teettää pentuja, jotka ovat terveitä, sekä rodunomaisia niin luonteeltaan, kuin ulkonäöltäänkin. Little Bean ei ole erikoistunut kasvattamaan pelkästään vain joko käyttö- tai näyttelylinjaisia koiria, vaan pentueita tulee kummankinlaisia, tai niiden sekoituksia. Vielä ei ole tavoitetta sille, kuinka monta pentuetta vuodessa Little Beaniin syntyisi, vaan tällä hetkellä mennään ihan kysynnän ja koirien mukaan. Ajatuksena kyllä olisi ainakin yksi pentue per vuosi, kunhan koirilla on enemmän kisauraa takanaan. Aussi ja sheltti pentueita tulee syntymään muita enemmän, sillä niitä rotuja kennel pääosin kasvattaa. Muun rotuisia pentuja teetetään jos eteen sattuu sopiva yhdistelmä.

 

Vanhemmat

    Pentujen vanhemmiksi valitaan vain hyväluontoisia ja terveitä koiria, joilla tulisi olla ainakin jokin valioarvo tai edes muutama kisatulos, sekä hyväksytty BH-tulos. Pentueen vanhempia ei päätetä hutiloiden tai hetken mielijohteesta, vaan sukutaulut ja kaikki muukin olennainen tarkistetaan huolella.

    Kaikki Little Beanin koirat ovat mukana jalostuskäytössä, ellei sen sivuilla toisin mainita. Eli jos olet mahdollisesti kiinnostunut käyttämään jotain koiristani jalostustoiminnassa, ota minuun rohkeasti yhteyttä joko sähköpostitse tai vieraskirjan kautta.

 

 

Pentujen luovutus

Rakkautta ei voi ostaa kuin koiranpennun muodossa.  

 

    En luovuta kasvattejani vain koristeiksi sohvannurkkaan, vaan luovutan ne ainoastaan aktiivisiin ja hyviin koteihin, joissa niillä on mahdollisuus käydä ainakin silloin tällöin kisoissa. Ei väliä oletko etsimässä täältä pentua virtuaalikenneliin tai -talliin, tai vaikka vain ihan virtuaalilemmikeillesi väsätylle sivulle, kunhan pentu saa hyvän kodin, jossa sen omistajalla on aikaa sille. Käyn tarkistamassa ostajan sivut aina ennen luovutuspäätöstä, sillä en halua antaa kasvattejani koteihin, joissa esim vaikka 70 koiraa, sillä silloin pennulle ei riittäisi välttämättä tarpeeksi aikaa. Jos kuitenkin omistaja kykenee selvästi kisauttamaan ja tarjoamaan seuraa suurelle koiralaumalle, voin pennun sellaiseen paikkaan myydä.

    IRL ajasta poiketen, Little Beanissa naaraan astutuksesta pentujen syntymään menee noin kaksi viikkoa, aika voi heitellä muutamalla päivällä. Myös syntymästä luovutukseen menee viikko, minkä jälkeen pennut menevät uusiin koteihinsa. Pennun voi varata heti, kun ne ovat syntyneet.

 

 

 

Suunnitteilla/tulevat pentueet:

i. x e.

 

 

 

Syntyneet pvm. rotu pentujen sivuille
i.
e.
     

 

-------------------------------------------------------------------------------------

Säännöt pennun ostajalle

1. Sinun virtuaalikennelisi kotisivujen täytyy olla valmiina, kun hankit itsellesi pentua täältä. En myy pentuja sellaiselle henkilölle, jolla ei ole virtuaalikenneliä tai muuta paikkaa, jonne koiranpentu menisi.

2. Pennun sivut saat tehdä heti luovutuspäivän koittaessa. Luovutuspäivästä sinulla on vielä kuukausi aikaa tehdä sivut, mutta mikäli ne eivät vielä silloinkaan ilmesty, menetät pennun. Ilmoitathan siis, kun pennun sivut on tehty.

3. Ilmoitat minulle, mikäli teet uudet kotisivut tai vaihdat vain kotisivujesi osoitetta. Tämä sen takia, että pystyn seuraamaan kasvattini kuulumisia. Myös itse voit aina halutessasi käydä kertomassa vieraskirjaan kuulumisia, kuten vaikka jos teetät kasvatillani pentuja tai se menestyy kisoissa, tai ihan muuten vaan sen voinnista.

4. En halua kasvattieni vain katoavan tänne netin syövereihin, joten jos lopetat, kerrothan siitä! Silloin mielellään ottaisin koiran takaisin itselleni ja etsisin sille uuden kodin.

5. Etsin kasvateilleni pysyvää kotia, joten eteenpäin myyminen ei ole kovin suotavaa. Mikäli jostakin syystä sinun olisi pakko myydä kasvattini pois, ilmoita ensin minulle, jotta voin tarpeen vaatiessa ostaa kasvattini takaisin kenneliini. Jos kuitenkin annan suostumukseni siihen, että saat myydä  koiran jollekkin toiselle, sitten asia on ihan ok.

6. Merkitset kasvattini tietoihin minut kasvattajaksi (Linsku), kennelin (Little Bean), sekä linkin Little Beaniin. Olisi suotavaa, että merkitset myös ainakin pennun isän ja emän, sekä halutessasi myös sisarukset tietoihin.

7. Pennun ostajan tulisi kisauttaa koiraa edes silloin tällöin, sillä ihan toimettomaksi en kasvattejani minnekkään luovuta.

-----------------------------------------------------------------------------

Lomake pennun ostajalle/varaajalle

*Pakolliset kysymykset

 

*Pentu, jonka haluat ostaa: (Virallinen nimi.)

*Kotisivujesi osoite: (Sen sivun osoite, jonne pentu olisi menossa.)

*Elinympäristö: ( Millaisissa olosuhteissa pentu eläisi? Onko sillä seuraa ja tekemistä?)

Suunitelmat: (Mitä tulevaisuuden suunnitelmia sinulla olisi pennun varalle?)

Miksi juuri tämä pentu: (Jos sinulla on joku syy, miksi halusit juuri tämän pennun. Kaikki perustelut ovat vain eteenpäin :)

Muuta: ( Jos sinulla on jotain kysyttävää, tai muuta lisättävää, kirjoita se tähän.)

 

 

Lomake lähetetään tuohon alla olevaan pentuhakemus laatikkoon!

Pentuhakemukset

Ei kommentteja

Uusi kommentti