Blogi

26.03.2016  Lenkkeilyä ja harjoittelua, tässäpä tämä arki karvakuonojen kanssa on kulunut. Välillä on käyty vastailemassa vieraskirjaan ja päivittelemässä etusivulle merkkejä siitä, että elossa ollaan edelleen. Eipä ole silti tullut osallistuttua kisoihin ja edelleen on vähän koirien sivutkin kesken. Pikku hiljaa pitäisi alkaa jo tekemään uutta kevätulkkaa, mutta siinä nyt ei mene kauan aikaa. Toivon mukaan kenneli saisi taas vähän uutta puhtia kevään ja auringonpaisteen myötä :D

10.01.2016  Pitkästä aikaa tulee tännekkin kirjoiteltua! Pari kuukautta meni ihan hiljaiselossa ja näytti siltä, ettei kenneli enään nouse jaloilleen oman kiireelisyyteni vuoksi. Noh, nyt ovat asiat toisin! Tosin suureksi suruksi jouduin lakkauttamaan hoitotoiminnan kokonaan, jotta aikaa koirien kisauttamiselle ja muulle jäisi enemmän aikaa :( Toivottavasti tulevaisuudessa saisin taas järjestettyä asiat vähän toisin. Joka tapauksessa, kuten voitte huomata, olen alkanut tuunailla kennelillä uutta ulkoasua, joka on vähän talvisempi tietenkin näin talven kunniaksi. Tällä hetkellä kennelissä voi olla vielä vähän sotkuista ja epäselvää remontin takia, mutta kyllä tämä vielä tästä järjestyy! Koirien sivuihin tulee muutoksia aika paljonkin, sillä aijon panostaa niihin nyt ihan kunnolla.

03.10.2015  Yp:llä pitää kiirettä IRL-elämässä ja kennelin pyörittäminen on jäänyt vähän vähemmälle. Onneksi on kuitenkin nuo iki-ihanat hoitajat, jotka jaksavat pienestä epäaktiivisuudestani huolimatta käydä moikkaamassa karvakuonojaan. Nyt olen taas aktivoitunut ja reippaasti käyttänyt muutaman koiran parissa kisoissa ja terveystarkistuksessa. Kisat menivät ihan hyvin, taisi sieltä pari kärkisijoitustakin tulla. Terveystarkistuksissa ei ollut mitään erikoista ja kaikki tarkistetut koirat olivat ihan terveitä. Ajattelin tässä hiljalleen alkaa tekemään kennelille jonkin näköistä talvi/syksyulkkaa, jotta olisi vähän jotain vaihtelua :)

24.7.2015  Päätinpäs tässä sitten järjestää viralliset agilitykisat hieman myöhäisten avajaisten kunniaksi. Kisathan tosiaan pidetään 30.7. tuossa kennelin vastapäisellä treenikentällä ja tuomaroin itse kilpailua. Mietiskelin myös, että jos järjestäisin epäviralliset agilitykisat hoitajille, kunhan hoitajia vain eksyisi tänne vähän lisää. :D Ajattelin myös, että mukaan voisi kutsua toisienkin kenneleiden hoitajia, sillä hoitajilla ei ole kovin useasti mahdollisuuksia osallistua kisoihin hoitokoiriensa kanssa. Hmm...Täytyy viedä ajatusta eteenpäin. Joka tapauksessa, Little Beanissa eletään siis kiireellistä aikaa. Kisat pitää viedä kunnialla loppuun ja samalla valmistelen tiloja uusille tulokkaille. Björnille ja Helgalle. Vielä en paljasta, että minkä rotuisia nämä kaverukset ovat, sillä se saa olla pienoinen yllätys. Harvinainen rotu ei ole kyseessä, mutta nämä kaverukset eivät noudata kennelin paimenkoira teemaa. ;)

5.7.2015  Kenneliin saapui tänään uusi asukki, Rainbowsky´s Amarillo, tutummin ihan vain Carlos :). Carlos on rohkea pikku shelttipallero, jota olen jo kauan odottanut. Tänään se luovutuspäivä sitten koitti ja sain hakea pikkuisen uuteen kotiinsa. Lähtö Sateenkaaritaivaasta oli vaikea niin Carlokselle, Ushmalle kuin hoitajillekkin. Pääsin tapaamaan Carloksen Popi-isän hoitajaa Jessyä, sekä Sonja-emon hoitajaa Jasminea, mikä oli minusta todella mukavaa. Pakko sanoa, että Carloksen vanhemmat ovat upeita koiria ja jos pikkuinen on perinyt yhtään vanhempiensa piirteitä, niin Carlos tulee taatusti valloittamaan kaikkien sydämmet. Pennun kuulumisia aijon ilmoitella Ushmalle, kunhan pikkuinen hieman tottuu uuteen kotiinsa, vai pitäisikö sanoa, kunhan minä totun Carlokseen :D. Onhan noita sheltti pentuja ollut jo useampia, mutta Carlos on varsin rohkea ja vikkelä tapaus. Tuntuu, että pitää olla silmät selässäkin, jotta tuota pikku herraa voi vahtia! Onneksi Daisy auttelee aina välillä ja vahtii pikkuista yhdessä minun kanssani. Myös Lukesta on valtavasti hyötyä, kun se leikkii ja juoksuttaa Carlosta ympäri taloa. Eihän noilla kahdella ole paljoakaan ikäeroa. Tällä hetkellä Carlokselle ei oteta vielä hoitajaa, sillä se aloittaa koulutuksen ja uuteen maailmaan tutustumisen turvallisesti yhdessä minun kanssani.

4.7.2015  Nyt olisi sitten ensimmäiset kisat muutaman koiran kanssa takana. Osallistuttiin nimittäin Leon, Rosvon ja Trixin kanssa TOKOn ALO-luokan kisoihin. Kisat pidettiin kennel Mustasukassa ja meno oli mahtavaa! En ole ollenkaan niin perehtynyt tähän TOKOn ihmeelliseen maailmaan, kuin vaikka esimerkiksi agilityyn, joten kyllähän nuo kisat jännittivät niin minua kuin koiriakin. Emännän hermoilusta huolimatta koirat tekivät loistavaa työtä ja sijoituksiakin tuli. Nimittäin meidän hulivili sirkuspelle Leo sijoittui ensimmäiseksi pisteillä 98! Kyllä olen tähän poitsuun erityisen tyytyväinen, varsinkin kun viimeisimmät treenit ovat aina kääntyneet pelleilyn puolelle. Mutta näköjään kun hyvällä ja iloisella meiningillä mentiin, niin Leokin päätti pistää parastaan. Sitten on tietenkin Rosvo, joka tosiaan teki parhaansa. Sijoitus tällä kertaa oli neljäs, pisteillä 91. Rosvon suoritus hieman kärsi minun jännitykseni ja epävarmuuteni takia, se kun on niin herkkä vaistoamaan tunnetiloja. Rosvo teki mielettömän hienoa työtä ja hei, neljäs viidestäkymmenestäviidestä on ihan huippu tulos! Eikä sovi tietenkään unohtaa Trixiä. Noh... Kuten hieman aavistelinkin, tämä kisa meni hyvin Triximäisesti :D. Eli tuloshan oli 21 pistettä ja sijoitus 46. Sen verran Trixistä saatiin irti, että päästiin kuitenkin hyväksytysti läpi kisoista. Tyytyväinen olen koko kolmikkoon tuloksista viis, sillä hauskaa oli ja sehän on pääasia :). Nyt kilpailukausi onkin sitten avattu, ja luultavasti kisakentillä minua ja koiria näette aika usein ;).